18 aprilie 2024
Cum să fii sexy şi să ai picioare frumoase în timpul verii

Cum să fii sexy şi să ai picioare frumoase în timpul verii

plajaIn anotimpurile calde, mai ales in timpul verii, este important sa acorzi atentie deosebita organismului tau. Afla si tu care sunt modalitatile prin care iti poti ingriji si mentine corpul sanatos si armonios din punct de vedere fizic, precum si care sunt cele mai indicate sfaturi pentru a avea picioare frumoase in acest sezon.
⦁ Alegerea incaltamintei adecvate
Oricat de mult ai fi tentata sa cumperi nenumaratele modele de pantofi, care mai de care mai colorate si lucrate in detaliu, principalul criteriu pentru alegerea incaltamintei ar trebui sa fie calitatea materialului din care este confectionata, cele mai recomandate produse fiind cele realizate din piele naturala.
sanda pantofUnul dintre cele mai purtate articole in acest sezon este reprezentat de balerini. Comozi, confortabili si cu un design deosebit, balerinii ocupa un loc esential in colectia de pantofi a oricarei doamne sau domnisoare.

Descopera aici care sunt cele mai populare modele de balerini din piele naturala si alege-i pe cei care ti se par potriviti stilului tau.

Iar pentru evenimentele din timpul serii, accesorizeaza-ti tinuta cu una din perechile de sandale de la SABRINE, apreciate pentru confortul sporit, dar si pentru designul lor unic. Cu siguranta, vei fi in centru atentiei toata seara si te vei distra, fara sa resimti vreun disconfort sau durere a doua zi.

igiena2. Igiena corespunzatoare
O igiena corespunzatoare presupune, pe langa normele standard de ingrijire, folosirea si a unor produse destinate hidratarii pielii. E de preferat sa aplici in fiecare seara o lotiune hidratanta pentru talpi si, de doua ori pe saptamana, un produs exfoliant pentru a indeparta celulele moarte. In acest fel, aspectul picioarelor tale va fi unul mult mai ingrijit si se vor mentine sanatoase.
mentinerea⦁ Sportul si alimentatia
Un alt factor important in mentinerea sanatatii corporale si mentale, precum si pentru a avea un aspect fizic armonios este sportul. Insotit de o alimentatie corespunzatoare, poate face adevarate minuni pentru organismul uman. In timpul verii, este recomandat consumul de fructe si legume, in special cele verzi (salata, avocado, castraveti, etc.), precum si a celor bogate in antioxidanti (afine, citrice). Iar pentru diminuarea aspectului celulitei cu care se confrunta majoritatea femeilor sunt recomandate, pe langa cele mentionate anterior, si fructe precum ananasul sau cele de sezon (ciresele si fructele de padure).

⦁ Hidratarea – un factor important
Hidratarea este motorul ce sta la baza intregului corp, de aceea este esential sa fii hidratata tot timpul, cu atat mai mult in momentele in care temperaturile cresc considerabil. Minimul de 2 litri de apa pe zi ar trebui sa fie de acum inainte motto-ul oricarei persoane ce se preocupa, in primul rand, de sanatatea sa, dar si de aspectul sau fizic
Urmand acesti pasi vei avea o vara de vis, fara sa te preocupi de aspectul fizic si fara sa iti faci griji cu privire la sanatatea ta.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial