Cum s-au distrat deţinuţii de la Penitenciarul Găeşti | TargovisteNEWS

Cum s-au distrat deţinuţii de la Penitenciarul Găeşti

detinutiLa sediul Penitenciarului Găești a avut loc un spectacol de improvizație, ca urmare a finalizării proiectului “Beyond bars”, derulat în colaborare cu Asociația Tam-Tam.

Proiectul a constat în organizarea a 14  ateliere de improvizație, la care au participat un numar de aproximativ 40 de detinuți ce execută pedeapsa privativă de libertate la Penitenciarul Gaesti. Cu ajutorul acestor ateliere,  persoanele private de libertate au avut ocazia să exerseze și să își îmbunătățească anumite aptitudini, abilități sau competențe (cum ar fi memoria, atenția, creativitatea, vorbitul în public, comunicarea și relaționarea cu cei din jur),  care să faciliteze reintegrarea socială a deținuților, la momentul liberării.

 

În cadrul evenimentului de azi, ce a marcat finalizarea proiectului, persoanele private de libertate au avut ocazia să susțină un spectacol de improvizație în fața colegilor de detenție, a unor actori și critici de teatru.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]