Cum s-au distrat deţinuţii de la Penitenciarul Găeşti | TargovisteNEWS

Cum s-au distrat deţinuţii de la Penitenciarul Găeşti

detinutiLa sediul Penitenciarului Găești a avut loc un spectacol de improvizație, ca urmare a finalizării proiectului “Beyond bars”, derulat în colaborare cu Asociația Tam-Tam.

Proiectul a constat în organizarea a 14  ateliere de improvizație, la care au participat un numar de aproximativ 40 de detinuți ce execută pedeapsa privativă de libertate la Penitenciarul Gaesti. Cu ajutorul acestor ateliere,  persoanele private de libertate au avut ocazia să exerseze și să își îmbunătățească anumite aptitudini, abilități sau competențe (cum ar fi memoria, atenția, creativitatea, vorbitul în public, comunicarea și relaționarea cu cei din jur),  care să faciliteze reintegrarea socială a deținuților, la momentul liberării.

 

În cadrul evenimentului de azi, ce a marcat finalizarea proiectului, persoanele private de libertate au avut ocazia să susțină un spectacol de improvizație în fața colegilor de detenție, a unor actori și critici de teatru.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]