19 aprilie 2024

Cum s-au ales poliţiştii din Târgovişte cu MARMELADĂ, BOMBOANE ŞI HALVIŢĂ!

www.mariusbuga.ro_images_bomboane1Bunuri transportate ilegal, confiscate de poliţişti !

O patrulă din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au oprit în trafic, pentru control,  două autoutilitare conduse de numiţii G.C., şi C.F, ambii din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

În urma controlului efectuat, în interiorul vehiculelor au fost descoperite  45 de kilograme de marmeladă, 54 de cutii de bomboane, 99 de kilograme de halviţă, peste 8 kilograme de acadele, 24 de kilograme de susan, 55, 5 kilograme de ciocolată şi 21 de kilograme de salam de biscuiţi, pentru care conducătorii auto nu deţineau documente legale de provenienţă.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi bărbaţi potrivit Legii 12/1990, iar bunurile au fost confiscate.

Acţiune a poliţiştilor specializaţi în investigarea fraudelor

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor  au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Târgovişte pe  linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale.

În urma controlului la o societate comercială, poliţiştii au descoperit 3 440 de ţigarete şi 4 sticle de băuturi alcoolice pentru care nu existau documente justificative de provenienţă.

Valoarea totală a bunurilor se ridică la peste 2900 de lei.

Administratorul societăţii, în vârstă de 43 de ani, a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu Legea 12/1990, cu amendă în cuantum de 2000 de lei, iar bunurile descoperite au fost ridicate în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial