23 aprilie 2024

Cum s-a produs accidentul de la Dragodana. Imaginile de la locul intervenţiei

acd7Accident grav pe Drumul Naţional 72, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a rămas încarcerat după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de remorcă unui TIR, într-o curbă.

acd10Imediat după impact, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

acd4TIR-ul se îndrepta spre autostrada București-Pitești şi la un moment dat, în localitatea Dragodana, într-o curbă periculoasă, remorca i-a derapat şi a lovit cu putere un autoturism de pe sensul opus. acd6Martorii au sunat imediat la 112.

acd1Conducătorul auto al maşinii lovite, angajat al unei societăţi petroliere, a rămas prins între fiarele autovehiculului şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi eliberat.

acd2Şoferul în vârstă de 60 de ani, din Prahova, este în stare gravă. A fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat la spitalul judeţean din Târgovişte, unde medicii îi acordă îngrijiri.

acd5Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului TIR-ului pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

acd9Din cauza accidentului, traficul în zona a fost oprit pentru câteva zeci de minute.

acd

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial