20 aprilie 2024
Cum încearcă polițiștii să îi țină pe elevi departe de calculator

Cum încearcă polițiștii să îi țină pe elevi departe de calculator

Webp.net-resizeimage-2“Dăm like în parc”, activitate dedicată elevilor 

La data de 12 iunie a.c., structura de prevenire a criminalității, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” și Consiliul Județean Dâmbovița, precum și cu reprezentanți de la Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa, Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Europe Direct Târgovişte și Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, au organizat cea de-a treia ediție a activității Dăm like în parc, dedicată elevilor de gimnaziu și liceu.

Astfel, polițiștii au oferit sfaturi utile elevilor despre alternativele de relaxare și divertisment, pentru evitarea petrecerii timpului liber în fața calculatorului.

De asemenea, beneficiarii au fost informați despre securitatea pe rețelele de socializare și le-au fost prezentate modalitățile de creștere a gradului de siguranță în mediul online. Totodată, au avut loc demonstrații ale unor tehnici de luptă și pentru acordarea primului ajutor in diferite situații.

La activitate au participat elevi de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, Şcoala Gimnazială „Vasile Cârlova”, Şcoala Gimnazială „Matei Basarab”, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi Clubul Sportiv „Phoenix” Târgovişte.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial