Cum arată declaraţia care TREBUIE completată, din această seară, pentru cei care ies afară între orele 22 – 6 | TargovisteNEWS

Cum arată declaraţia care TREBUIE completată, din această seară, pentru cei care ies afară între orele 22 – 6

Webp.net-resizeimage (1)Informare de presă:

Vă transmitem MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Grupul de Comunicare Strategică

Subsemnatul (nume, prenume),……………………………………………………………………., în calitate de (funcția)……………………………………………………….. în cadrul (organizația) …………………………………………………………………………………………………confirm faptul că deplasarea persoanei menționată mai jos, între domiciliu și locul său de muncă, este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă. Datele persoanei care se deplasează: Nume : ………………………………………………………………………………………………………… Prenume : ……………………………………………………………………………………………………. Data nașterii: ……………………………………………………………………………………………….. Adresa: ………………………………………………………………………………………………………. Domeniul activității profesionale : …………………………………………………………………. Locul de desfășurare al activității profesionale: ……………………………………………….. Traseul deplasării: ……………………………………………………………………………………….. Mijlocul de deplasare: ………………………………………………………………………………….. Subsemnatul cunosc prevederile art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.
DATA
SEMNĂTURA
1 1 Adeverința se va completa și certifica de către angajator sau alt reprezentant legal al acestuia.
Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]