28 martie 2024
Cum a ajuns primarul Târgoviştei să mănânce de la Cantina de Ajutor Social!

Cum a ajuns primarul Târgoviştei să mănânce de la Cantina de Ajutor Social!

cants“Astazi, impreuna cu domnul viceprimar Cosmin Bozieru si cu doamna Iordache Marcela, director in cadrul Directiei de Asistenta Sociala, am continuat deplasarile in teren, de data aceasta a fost randul creselor (Cresa nr. 2 – Voinicel, Cresa nr. 15 – Degetica, Cresa Spiridus, Cresa nr. 8 – Prichindel), Cantinei de Ajutor Social (unde am insistat sa mancam meniul standard oferit beneficiarilor cantinei) si Centrului de Zi pentru Copii cu Dizabilităţi.

Cu referire la Cresa nr. 8, fac mentiunea ca, in sedinta extraordinara de Consiliu Local de ieri, s-au facut ultimele demersuri in vederea obtinerii finantarii pentru extinderea constructiei existente, extindere care cuprinde construirea unui nou corp de cladire (P+ 1E), suprafata utila a acestui nou spatiu destinat copiilor fiind de 688 mp.

Cu ocazia vizitei in teren am constatat, in urma discutiilor cu personalul creselor, ca exista o cerere foarte mare pentru locurile in cresa, motiv pentru care, pe noul program european de finantare, respectiv 2014-2020, vom solicita finantarea unor proiecte de investitii pentru constructia de crese noi”, spune Cristian Stan, primarul orasului Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial