23 aprilie 2024
Cum a ajuns primarul din Glodeni să răstoarne o remorcă plină cu gunoi, în faţa casei unui localnic

Cum a ajuns primarul din Glodeni să răstoarne o remorcă plină cu gunoi, în faţa casei unui localnic

Scandal la Glodeni, în Dâmboviţa. Un bărbat de 52 de ani este acuzat de primarul din localitate că și-ar fi aruncat resturile menajere pe pajiştea comunei.

Edilul spune că a dedus asta după ce a găsit în grămada de gunoi nişte adrese bancare ale celui bănuit că a lăsat deșeurile acolo. L-a somat pe localnic să ridice gunoiul, dar cum acesta a refuzat, primarul a mers cu un tractor, l-a încărcat şi i l-a vărsat la poartă. Cel reclamat susţine însă că e nevinovat.

Ion Garla, bărbatul reclamat: “Dacă mi-l punea în curte era mai bine, dar l-a pus tot pe domeniul public. Uitaţi şi dumneavoastră, a venit de acolo cu el, pe tot drumul a strâns şi mi l-a basculat mie aici.”

Primarul din Glodeni povesteşte că a dat întâmplător peste maldărul de gunoaie, între pajişte şi pădurea de la marginea satului. Revoltat, s-a apucat să scormonească după dovezi, ca să afle cine l-ar fi aruncat acolo.

Gheorghe Chiran, primarul comunei Glodeni: “Scotocind prin acel gunoi, am găsit două facturi, una a persoanei respective, şi alta a soacrei domniei sale. L-am somat să meargă să ridice gunoiul, nu a făcut lucrul acesta. I-am promis încă din luna decembrie că în 4 ianuarie gunoiul va fi la dansul acasă, ceea ce am şi făcut.”

Bărbatul reclamat are însă altă variantă.

Ion Gârlă, bărbatul reclamat: “Domnul primar a venit cu gunoiul la mine din cauza unui consilier, vecin cu mine. Soţia mi-a pus o plasă cu documente, care nu mai erau bune, a făcut curăţenie acolo, el, certat cu mine, a trecut cu ATV-ul, a înfipt mâna în pungă, a luat-o sus, la groapa de gunoi, a aruncat-o acolo.”

Oamenii din sat spun că şi pe ei îi revolta cei care aruncă gunoul unde nimeresc.

Marius Buga, Pro TV: Primarul spune că bărbatul suspectat că ar fi aruncat gunoiul la întâmplare va fi amendat cu 1.000 de lei. La rândul său, cel din urmă spune că nu are de gând să lase lucrurile aşa şi că va contesta amenda în instanţă, aşa că se vor vedea în curând la tribunal.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial