29 martie 2024

Culmea aberaţiilor în construcţii, la Târgovişte! Cum a fost înălţat un bloc de locuinţe cu tot cu stâlpul de pe trotuar!

stalpt1O culme a aberatiilor in materie de constructii a fost atinsa cu succes, in orasul Targoviste. Acolo, se ridica mandru un bloc de locuinte prin care trece nestingherit un stalp de electricitate.

Ridicol este altceva. Cladirea de care rad trecatorii uluiti are toate avizele necesare. Locuitorii din Targoviste care trec prin fata acestei cladiri se opresc sa isi faca poze, iar unii incearca sa gaseasca si o explicatie logica pentru ce vad.

stalpt2Localnic: “Domne, n-are cum sa-l mai scoata…”

Localnic: “Dar asta e cu acordul celui care a intocmit cadarul. Eu cred ca stalpul il muta.”

Localnica: “Da’ cine admite asa ceva pe balcon? Trebuie sa fie si ala deplasat, Doamne, iarta-ma!”

Localnica: “Mai repede cladirea decat stalpul, unde nu e cap…”

Cladirea este una de locuinte. Asa ca, teoretic, prin balcoanele celor care vor cumpara apartamente aici va trece un stalp electric. Proprietarul imobilului este plecat din tara si nu poate da explicatii, insa cei angajati de el sustin ca au toate avizele necesare.

stalptSurse din cadrul primariei povestesc ca cel mai probabil functionarii care si-au dat acordul nu au iesit din birou si nu au stiut ca blocul este atat de aproape de stalp. De altfel, nu este pentru prima oare cand se intampla asa ceva in Romania. In 2013, un stalp a ramas pe centura de sud a Craiovei.

Oficialii Primariei Targoviste au notificat atat proprietarul, cat si constructorul ca in maxim 7 zile stalpul sa fie scos din cladire. In caz contrar, risca o amenda usturatoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial