24 aprilie 2024
CSM Târgovişte îşi apără trofeul Cupei României pe teren propriu. Final Four-ul la baschet feminin începe miercuri la Târgovişte

CSM Târgovişte îşi apără trofeul Cupei României pe teren propriu. Final Four-ul la baschet feminin începe miercuri la Târgovişte

bskUltimele faze ale Cupei României la baschet feminin se vor juca miercuri şi joi, 26-27 martie, la Târgovişte, în Sala Polivalentă.

Miercuri sunt programate semifinalele, Sepsi Sf. Gheorghe – BC Alexandria (ora 17:00) şi CSM Târgovişte – ICIM Arad (19:15), iar joi finala mică (17:00) şi finala mare (19:15). Municipal Târgovişte a cucerit trofeul în ultimele două ediţii. Interesant este că şi acasă, în 2012, şi la Alba Iulia, un an mai târziu, echipa din Târgovişte a eliminat, în semifinale, ICIM Arad. Organizatorii aşteaptă 2.000 de spectatori în tribune la derby-ul de miercuri, mai ales că intrarea este gratuită.

Optimism la Târgovişte
Fetele lui Dan Fleşeriu au prefaţat disputele din Final Four într-o notă optimistă. “Sunt bucuroasă că m-am întors la CSM. Trebuie să jucăm tare în aceste meciuri, să fim o echipă şi cred că putem câştiga Cupa. Avem adversari redutabili, totuşi”, a declarat Chrissy Givens, revenită la Municipal Târgovişte chiar înaintea jocului cu ICIM, din campionat.

“Avem de partea noastră un atu foarte important, publicul. Înseamnă mult pentru noi să jucăm cu sala plină”, e apelul Ancăi Stoenescu spre fanii vicecampioanei.

Promovare cu suporterii
Vicecampioanele au împărţit marţi, 25 martie, fluturaşi în centrul Târgoviştei şi i-au chemat pe oameni la Polivalentă. La acţiune au participat şi suporterii din grupul Commando Dracula, care promit un spectacol deosebit la Final Four, cu o coregrafie realizată în premieră la un joc al favoritelor pe teren propriu.

sursa: ProSport
FOTO: Mdi Tv

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial