16 aprilie 2024
Cristi Stan – Decizia care schimbă total afişajul electoral, în Târgovişte!

Cristi Stan – Decizia care schimbă total afişajul electoral, în Târgovişte!

cristis„În şedinţa CLM s-a votat proiectul privind autorizarea mijloacelor de publicitate în municipiul Târgovişte.

Este unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre care au fost aprobate de actualul Consiliu, în sensul că schimbă în totalitate ceea ce înseamnă optica de campanie electorală în Târgovişte din punct de vedere al posibilităţilor de a utiliza bannerele, steagurile şi mashurile electorale în municipiu.

Fac menţiunea că, potrivit regulamentului pe care noi l-am aprobat, pe arterele Calea Domnească, Bulevardul Libertăţii, Calea Bucureşti, Bulevardele Independenţei, Mircea cel Bătrân, Regele Carol I şi I.C. Brătianu, strada Tudor Vladimirescu, Bulevardul Unirii, strada Constantin Brâncoveanu, strada Gării şi Şoseaua Găeşti nu va fi permisă campania electorală sub formă de bannere, steaguri publicitare, pancarte şi mashuri.

Aşadar, pe tot ceea ce înseamnă centrul istoric al oraşului, pe tot ceea ce înseamnă artere de acces în municipiul Târgovişte, pe tot ceea ce înseamnă bulevardul cu două benzi pe sens este interzisă campania electorală.

Şi în cazul celorlalte zone unde este permis afişajul electoral, orice mijloc de publicitate electorală va trebui să fie avizat de către municipalitate.

Deci campania electorală se va desfăşura numai în baza unui aviz de publicitate temporară care va fi emis în termen de 5 zile lucrătoare de Primăria Târgovişte.

Instituirea celor 3 zone de protecţie este de natură să protejeze într-un fel municipiul de acel efect inestetic pe care l-am văzut la campania electorală, mai ales la parlamentare”, spune consilierul Cristian Stan, liderul PSD Târgovişte.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial