Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Alin Dincă & Trooper, soprana Ayona și tenorul Florin Georgescu, la „Primăvara Clasică Europeană” | TargovisteNEWS

Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Alin Dincă & Trooper, soprana Ayona și tenorul Florin Georgescu, la „Primăvara Clasică Europeană”

3Comunicat de presă

Conducerea CJD, prezentă la cea de a VI-a ediție a spectacolului Primăvara Clasică Europeană”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, împreună cu vicepreședintele Alin Manole, a participat joi, 9 mai a.c., la spectacolul ”Primăvara Clasică Europeană”, organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra.

În deschiderea evenimentului, aflat la a VI-a ediție, Alexandru Oprea a felicitat organizatorii și a subliniat importanța zilei de 9 mai pentru români, evidențiind potențialul turistic și cultural al fostei Cetăți de Scaun a Târgoviștei:

“Mă bucur că avem prilejul să fim alături la un eveniment cu multiple valențe culturale, spirituale și istorice! Mă bucur că avem o sală plină, în această seară, și cred că Târgoviștea trebuie să se bată pentru rolul de capitală a regiunii din care facem parte și nu numai.”

Pe scena Casei Sindicatelor au urcat Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Alin Dincă & Trooper, soprana Ayona și tenorul Florin Georgescu, acompaniați de Orchestra Simfonică Muntenia, dirijată de Daniel Jinga.

Biroul Comunicare Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]