19 aprilie 2024
CRIMĂ LA STÂNĂ! Şi-a pătat mâinile cu sângele colegului său! Cum s-a ajuns la omor de la un pachet cu ţigări!

CRIMĂ LA STÂNĂ! Şi-a pătat mâinile cu sângele colegului său! Cum s-a ajuns la omor de la un pachet cu ţigări!

crimavm4 O neintelegere care a pornit de la un pachet de tigari, a dus la varsare de sange miercuri seara, la o stana din Valea Mare, judetul Dambovita.

crimavm5Un cioban de 59 de ani si-a injunghiat mortal colegul, cu un an mai in varsta decat el, pentru ca acesta nu ar fi vrut sa mearga sa ii cumpere tutun. Cei doi barbati se cinstisera bine inainte sa se ia la harta, povestesc martorii.

crimavmSuspectul si victima munceau impreuna la stana din Valea Mare; aveau grija de 200 de oi. Miercuri seara, povestesc martorii, cei doi barbati au baut bine, apoi s-au luat la cearta. Iar in scurt timp s-a ajuns la crima.

Stefan Ghencea, martor: “Am sunat la 112, era cazut jos, am zis ca e baut. Nu mai avea puls, era cald, dar fara puls.”

crimavm3Imediat dupa ce s-a primit apelul la 112, la fata locului au sosit politistii. Criminalistii incearca sa stranga atent toate probele pentru a intelege cum s-a petrecut aceasta crima.

crimavm2In fata politistilor, la audieri, atacatorul a recunoscut ca si-a injunghiat colegul. Motivul este unul absurd: omul nu ar fi vrut sa mearga in sat sa-i cumpere tigari.

crimavm1Suspectul a fost retinut, iar joi va ajunge in fata unui judecator, cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial