CRIMĂ LA MORENI. Radu, un tânăr de numai 28 de ani a fost ucis în bătaie. Primele imagini cu suspectul | TargovisteNEWS

CRIMĂ LA MORENI. Radu, un tânăr de numai 28 de ani a fost ucis în bătaie. Primele imagini cu suspectul

crm10Crima, in aceasta dimineata, la Moreni. Un tanar de 28 de ani a murit dupa ce a fost batut cu o bata de un individ, de 19 ani.

crm1Nenorocirea a avut loc pe strada, chiar in centrul orasului.

Din primele investigatii, spun anchetatorii, cei doi nu se cunosteau si totul ar fi pornit de la un conflict izbucnit pe moment.

Webp.net-resizeimageScandalul a pornit in jurul orei 3, in aceasta dimineata.

Radu, tanarul de 28 de ani, era impreuna cu trei veri de-ai sai si ieseau dintr-un local din Moreni. Vizavi se aflau pe trotuar atacatorul si fratele sau.

crm2DORIN ŞERBĂNOIU, vărul victimei, martor: “El s-a dus la ei, au inceput sa se ciondaneasca dintr-un motiv, nu stiu de ce, m-am apropiat, s-au luat la bataie, au iesit din masina cu bate si cutite. I-au dat cu o bata in cap de doua ori. A cazut, a dat in el a doua oara in acelasi loc”

De cealalta parte, fratele atacatorului, prezent la scandal si el are o alta varianta

crmIONUŢ FAUR, fratele suspectului, martor: “Cand am venit sa intram la masina, 20 de insi au sarit pe noi cu cutite, cu spray-uri paralizante, au inceput sa sara sa ne loveasca, noi am ripostat, sa ne aparam. El a cazut cu capul de asfalt si am auzit ca a decedat”

crm5Suspectul a fost retinut in scurt timp de politisti si este cercetat penal pentru omor. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 20 de ani in spatele gratiilor

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]