Creşa 13 Târgovişte se va transforma spectaculos! Ce finanţare a primit | TargovisteNEWS

Creşa 13 Târgovişte se va transforma spectaculos! Ce finanţare a primit

cresa“Un alt proiect important pentru infrastructura educationala din municipiul Targoviste este pe cale sa debuteze.
Astfel, investitia cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, a ajuns la faza de executie a lucrarilor, lucrari care vor incepe in luna ianuarie a anului viitor.
Prin acest proiect, se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.
Valoarea contractului de executie de lucrari este de 5.750.992,73 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]