Creşa 13 Târgovişte se va transforma spectaculos! Ce finanţare a primit | TargovisteNEWS

Creşa 13 Târgovişte se va transforma spectaculos! Ce finanţare a primit

cresa“Un alt proiect important pentru infrastructura educationala din municipiul Targoviste este pe cale sa debuteze.
Astfel, investitia cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, a ajuns la faza de executie a lucrarilor, lucrari care vor incepe in luna ianuarie a anului viitor.
Prin acest proiect, se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.
Valoarea contractului de executie de lucrari este de 5.750.992,73 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]