28 martie 2024
Crăciun european, la Târgovişte! Magia sărbătorilor pentru nevoiaşi

Crăciun european, la Târgovişte! Magia sărbătorilor pentru nevoiaşi

Campania de sprijin a unor persoane aflate în situaţii deosebite din judeţul Dâmboviţa, desfășurată sub egida Magia darurilor lansată de Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște al Bibliotecii Județene ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița continuă și în acest an.

Astfel, EUROPE DIRECT Târgovişte, Biblioteca Judeţeană ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa împreună cu Primăria Municipiului Târgoviște, Penitenciarul Mărgineni, Asociația Târgoviște spre Europa”, Asociația ”Tineri pentru Europa de Mâine”, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, Școala cu clasele I-VIII Iedera, Școala ”Mihai Viteazul” Târgoviște, Grădinița nr. 7 Târgoviște, Școala Specială de Arte și Meserii Târgoviște, Grădinița nr. 14 Târgoviște, Școala ”Prof. Ilie Popescu” Șotânga, cu sprijinul unor primării din județ și a altor numeroși parteneri vor organiza miercuri, 14 decembrie, ora 17.00, la Clubul Tineretului din Târgoviște (Clubul Studenților), superpetrecerea ”Crăciun european”.

Scopul este unul umanitar, și anume acela de a ajuta copiii care nu au parte de un Crăciun fericit și de a dărui foarte multe ”cadouri de la Moșul”. Această ”poveste de Crăciun” va surprinde prin originalitate, cadouri, întâlniri cu Moș Crăciun, poezii, dansuri, colinde, muzică bună, expoziție de obiecte de Crăciun – cu vânzare și multe alte surprize. Intrarea va fi pe bază de bilet, care va costa 5 lei, iar banii strânși vor fi donați unor copii ce provin din familii defavorizate.

Biletele s-au pus în vânzare, în Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”, la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște și vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului. Vă așteptăm să fiți alături de noi în gestul de a dărui o bucurie celor de lângă noi!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial