Cosmin Contra: “Am ales REGATA, un partener de incredere” | TargovisteNEWS

Cosmin Contra: “Am ales REGATA, un partener de incredere”

ccontra-regataCosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, cu o cariera extrem de apreciata de toti romanii, a ales Regata, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata nationala de materiale de constructii si amenajari interioare.

Cu peste 26 de ani de experienta pe piata si un portofoliu de peste 7000 de produse, Regata este un partener de incredere, puternic, cu o echipa motivata, profesionista si atenta la calitatea serviciilor.

Regata a deschis in 2018 un nou concept de magazin, situat in str. Petru Cercel, Nr. 33B. Cu acest concept de magazin, Regata intra sfera de do-it-yourself și le ofera clienților o nouă experiență de cumpărare. Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locații specializate în instalații și amenajări interioare și cu o parcare generoasă.

“Performanta nu poate fi obtinuta de catre amatori, ci doar de catre profesionisti, iar Regata ii are pe cei mai buni.” Cosmin Contra

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]