29 martie 2024
Coşmarul trăit de o femeie din Ulmi. “Să nu mă omoare!”

Coşmarul trăit de o femeie din Ulmi. “Să nu mă omoare!”

batu6Căsnicie de coșmar pentru o femeie din Udreşti, comuna Ulmi. Ani de chin a îndurat lângă bărbatul căruia i-a dăruit doi fii. Alcoolul l-ar fi transformat pe acesta complet: din pricina violențelor în familie, omul a ajuns la închisoare.

A fost eliberat recent, iar soția lui, care obținuse inclusiv ordin de protecție, l-a crezut când i-a promis că s-a schimbat.

A fost din nou nevoie de poliție ca să iasă din mâinile agresorului.

batu2”Reporter: V-ați lovit soția?
Suspect: Nu! Am încălcat ordinul de protecție. Îmi pare rău!”.

19 ani de mariaj îi leagă pe cei doi. Au împreună doi băieți, de 14 și 17 ani. Bărbatul a lucrat în construcții, iar de câțiva ani a căzut în patima alcoolului.

batuPetruța Bucur, victimă: ”A început din ce în ce mai rău cu băutură, agresiune, jigniri verbale la adresa mea, bătaie, mi-a dat și bătaie. L-am iertat, crezând că fac o faptă bună, că acolo la închisoare s-a reglat, a uitat de băutură. A venit iar peste mine, peste copii, să nu încerce să mă omoare!”.

Părinții și rudele femeii au încercat să-l aducă pe calea cea bună.

batu8Elena Mocanu, mama femeii bătute: ”Îți vreau binele, n-am nimic cu tine, nu mai bea, nu mai face, uite, ai băieții destul de mari, să ai grijă de ei. Dar ce te interesează pe dumneata cum îmi cresc eu copiii? Am eu grijă!”.

batu7Mihai Mocanu, tatăl femeii bătute: ”Și la mine s-a dat, m-a amenințat ”o să te distrug!”. Am chemat tot timpul poliția”.

batu5”Reporter: A chinuit-o, bunica?
Bunica femeii: E, pe toți! Bătea în ușă, să intre peste mine!”.

Femeia a obținut un ordin de protecție împotriva soțului. batu3Nici măcar cele patru luni petrecute după gratii, tot din cauza violenței, nu l-au putut împiedica să-și verse furia pe parteneră.

batu1Marius Buga, Pro TV – După ultimul scandal, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat penal pentru violență în familie, dar și pentru amenințare.

Magistrații au decis să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Dacă va fi găsit vinovat riscă să se întoarcă în spatele gratiilor.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial