Corala „Appassionato” s-a întors cu premii din Grecia | TargovisteNEWS

Corala „Appassionato” s-a întors cu premii din Grecia

coralaCorala „Appassionato”, printr-un proiect finanţat de Primăria municipiului Târgovişte, în cadrul Programului anual propriu al  finanţărilor nerambursabile de interes general în anul 2018, a participat, în perioada 12 – 16 septembrie 2018 a.c., la International Choir Competition Corfu – Grecia.

Proiectul, început încă din luna iunie, a cuprins mai multe concerte şi spectacole  de pregătire susţinute  în ţară, la Bucureşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi a fost finalizat, luna aceasta,  cu participarea la festivalul coral internaţional din Grecia unde, în compania unor formaţii prestigioase din Rusia, Thailanda, China, Danemarca, Estonia, Lituania, Norvegia, Finlanda, Belgia, Polonia, Croaţia, Slovacia, Marea Britanie, Ecuador şi Turcia, Corala „Appassionato” a avut o evoluţie de excepţie obţinând două importante premii „SILVER”. O distincţie „SILVER” la Categoria A1 – cor mixt şi cea de a doua la Categoria F – folclor.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]