Corala „Appassionato” s-a întors cu premii din Grecia | TargovisteNEWS

Corala „Appassionato” s-a întors cu premii din Grecia

coralaCorala „Appassionato”, printr-un proiect finanţat de Primăria municipiului Târgovişte, în cadrul Programului anual propriu al  finanţărilor nerambursabile de interes general în anul 2018, a participat, în perioada 12 – 16 septembrie 2018 a.c., la International Choir Competition Corfu – Grecia.

Proiectul, început încă din luna iunie, a cuprins mai multe concerte şi spectacole  de pregătire susţinute  în ţară, la Bucureşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi a fost finalizat, luna aceasta,  cu participarea la festivalul coral internaţional din Grecia unde, în compania unor formaţii prestigioase din Rusia, Thailanda, China, Danemarca, Estonia, Lituania, Norvegia, Finlanda, Belgia, Polonia, Croaţia, Slovacia, Marea Britanie, Ecuador şi Turcia, Corala „Appassionato” a avut o evoluţie de excepţie obţinând două importante premii „SILVER”. O distincţie „SILVER” la Categoria A1 – cor mixt şi cea de a doua la Categoria F – folclor.

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]