Controale pe drumurile din Dâmboviţa. Ce au descoperit poliţiştii | TargovisteNEWS

Controale pe drumurile din Dâmboviţa. Ce au descoperit poliţiştii

talt2Activități pentru siguranța cetățenilor

În urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii au aplicat 345 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 113.505 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 26 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

raz1Acțiunea TRUCK & BUS

În perioada 10-16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități în cadrul acțiunii TRUCK & BUS.

Astfel, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În prima zi de acțiune, au fost controlate 86 de vehicule și au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale.

 

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]