Controale pe drumurile din Dâmboviţa. Ce au descoperit poliţiştii | TargovisteNEWS

Controale pe drumurile din Dâmboviţa. Ce au descoperit poliţiştii

talt2Activități pentru siguranța cetățenilor

În urma activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii au aplicat 345 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 113.505 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 26 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

raz1Acțiunea TRUCK & BUS

În perioada 10-16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități în cadrul acțiunii TRUCK & BUS.

Astfel, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În prima zi de acțiune, au fost controlate 86 de vehicule și au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale.

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]