Controale în autobuze şi microbuze | TargovisteNEWS

Controale în autobuze şi microbuze

control-pol-transpAutovehicule destinate transportului public de persoane şi marfă, controlate de polițiști

Polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza județului Dâmbovița, în colaborare cu reprezentanți de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și de persoane.

De asemenea, în cadrul controalelor, polițiștii au verificat, pentru siguranța călătorilor, și modul în care se respectă prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma acțiunii, polițiștii au controlat peste 40 de vehicule și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 1.000 de lei, 8 dintre acestea fiind pentru neportul măștii de protecție.

Polițiștii vor desfășura astfel de activități zilnic, fiind prezenți la datorie și pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor.

Vă reamintim că, în contextul actual, este necesar să purtați masca de protecție și să păstrați o distanță de siguranță față de cei din jur!

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]