19 aprilie 2024
Continuă coşmarul în familia pictorului şi a scriitoarei din Moreni. “Vai de viaţa noastră”

Continuă coşmarul în familia pictorului şi a scriitoarei din Moreni. “Vai de viaţa noastră”

mor3Ordinele de restricţie nu au nicio putere în cazul unui bărbat de 48 de ani din Moreni, care îşi terorizează părinţii. În ultimele luni, a încălcat 6 asemenea decizii şi nu i s-a întâmplat nimic.

mor6Ultima oară – marți noapte, când a dat din nou buzna peste ai lui, pus pe scandal. Abia acum a fost reţinut, iar procurorii vor propune arestarea lui preventivă.

morBărbatul acuzat că-şi terorizează părinţii are 48 de ani şi nicio ocupaţie. Este singur la părinţi, tatăl său este pictor, iar mama – scriitoare.

mor5Oamenii povestesc că în ultimii ani trăiesc un coşmar fără sfârşit, din cauza fiului lor care bea peste măsură, devine violent şi îi agresează.

dram1Deşi judecătorii au emis mai multe ordine de protecţie împotriva lui, individul le-a încălcat de fiecare dată.

dramBărbatul este cercetat sub control judiciar pentru agresiunile comise, dar nu pare afectat de anchetă. Tatăl lui spune că, de teamă fiului, a ajuns să tresară la orice zgomot din gospodărie.

mor4Paul Ioniță, tatăl suspectului: “Vai de viaţa noastră. Temerea este că va continua cu aceeaşi atitudine violenta şi că nu ne va lăsa să trăiam. Eu acum îmi apăr viaţa mea. Nu mai apăr un anumit trăi sau nişte pretenţii”.

mor1Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Anchetatorii cer din nou arestarea lui preventivă, însă judecătorii sunt cei care vor lua o decizie.

mor7Marius Buga, Pro TV: Bărbatul este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, distrugere şi pentru că a încălcat de şase ori ordinele de protecţie emise împotriva lui”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial