Conţeşti – Un bărbat de 33 de ani a fost accidentat mortal în timp ce se îndrepta către serviciu | TargovisteNEWS

Conţeşti – Un bărbat de 33 de ani a fost accidentat mortal în timp ce se îndrepta către serviciu

accc2Un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe DN 71, pe raza comunei Conţeşti.

accc4Omul voia să meargă din comuna sa, în București, la muncă. Șoferul, un bărbat de 36 de ani, susține că nu a mai avut cum să-l evite.

accc5Șofer: „Mi-a sărit în față. Mergea pe mijlocul drumului un om. Am încercat să evit. N-avea vestă. Se deplasa cu o viteză foarte mică fix pe mijlocul drumului.”

accc6Omul avea la el declarația în care trecuse traseul pe care urma să se deplaseze, însă, din păcate, n-a mai ajuns.

acccSosiți la locul accidentului, în zona pădurii de la Crângaşi, salvatorii nu au mai putut decât să constate decesul pietonului.

accc3Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor să verifice exact cum s-a produs tragedia și cu ce viteză circula șoferul, mai ales că nu au găsit urme de frânare.

accc1sursa – Pro TV

Life-Style

Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

COMUNICAT DE PRESĂ Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile [...]