18 aprilie 2024

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a pregătit 1800 de pachete cu alimente pentru familiile sărmane

cjdCOMUNICAT

 

Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa are în plină desfășurare programul social ce vizează o serie de acțiuni destinate persoanelor vulnerabile din județul Dâmboviţa.

În baza unei hotărâri adoptate de Biroul filialei județene de Cruce Roșie, peste 20 de voluntari au lucrat la asamblarea a 1.800 de pachete cu alimente, care vor fi distribuite persoanelor nevoiașe. 1.440 de pachete sunt destinate unităților administrativ-teritoriale din mediul rural și 360 de pachete celor din mediul urban.

Alimentele vor merge către primăriile din județ care au convenție de colaborare cu Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa, iar mai departe, cu sprijinul primăriilor, la persoanele defavorizate.

De la începutul acestei săptămâni, Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa a demarat distribuirea pachetelor către primării, care trebuie să le ofere beneficiarilor în preajma sărbătorilor de Crăciun. Fiecare pachet cu alimente conține: ulei, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne și dulciuri.

Costurile legate de realizarea acestei acțiuni sunt suportate în totaliate de Consiliul Județean Dâmbovița, căruia îi mulțumim, în numele tuturor beneficiarilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial