Consilieri locali, dați afară din PNL Dâmbovița | TargovisteNEWS

Consilieri locali, dați afară din PNL Dâmbovița

pnlCOMUNICAT DE PRESĂ

 

Miercuri, 26.06.2019  la sediul din Târgoviște al PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL a avut loc ședința ordinară a Biroului Politic Județean.

Ședința a fost condusă de către dl. Virgil GURAN – Președinte PNL Dâmbovița, iar pe Ordinea de zi au stat puncte care privesc analiza rezultatelor obținute la alegerile Europarlamentare din 26.05.2019, precum și luarea unor măsuri de natură organizatorică.

După analiza rezultatelor, urmare a unor rapoarte făcute de către responsabilii politici de zonă, Biroul Politic Județean al PNL Dâmbovița a hotărât convocarea unei ședințe a Ligii Aleșilor Locali în cursul lunii iulie 2019.

În cadrul măsurilor organizatorice s-au validat unele propuneri privind extinderea cu noi membri de valoare a Birourilor Politice Locale din Valea Lungă, respectiv Tărtășești.

În conformitate cu prevederile Statutului PNL s-a aplicat măsura excluderii din partid în cazul a 4 consilieri locali PNL din Lungulețu, Vișina și Uliești.

Măsura a fost aplicată pentru totala neimplicare a acestor consilieri locali PNL în campania electorală pentru alegerile Europarlamentare din 26.05.2019.

De asemenea, și-au pierdut calitatea de membru PNL prin aplicarea măsurii statutare de radiere, un număr de 8 consilieri locali PNL din Lungulețu, Crângurile, Raciu și Odobești pentru neachitarea cotizației.

PNL Dâmbovița va continua cu maximă fermitate activitatea de consolidare a structurilor interne de partid prin îndepărtarea acelora care cred că viața de partid înseamnă rezolvarea problemelor de natură personală.

Indivizi cu comportamente deviante și certati cu legea precum Simion Mircea Bogdan care nu sunt capabili nici măcar de operațiuni aritmetice de ciclul primar aplicând 20% la numărul 420 si rezultându-i numărul 12, nu vor mai avea niciodată legătură cu PNL.

 

27.06.2019                                                   Biroul de presă al PNL Dâmbovița