Conferinţă la UVT – Impactul activităţilor fizice asupra calităţii vieţii | TargovisteNEWS

Conferinţă la UVT – Impactul activităţilor fizice asupra calităţii vieţii

untitledCOMUNICAT DE PRESĂ

 Departamentul de Educație Fizică și Sport al Facultății de Științe Umaniste din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, în parteneriat cu Societatea Română de Educație Fizică și Sport au organizat Conferința IMPACTUL ACTIVITĂȚILOR FIZICE ASUPRA CALITĂȚII VIEȚII”. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe al universității, începând cu ora 10:00.

Conferința a debutat cu un moment aniversar dedicat domnului prof.univ. dr. Adrian Dragnea profesor emerit la împlinirea vârstei de 80 de ani. Calitatea de amfitrion i-a revenit domnului prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, președintele Senatului universitar, care, în cuvântul său de deschidere, l-a omagiat pe domnul profesor Dragnea pentru întreaga activitate depusă în slujba sportului românesc.

La eveniment au participat cadre didactice, studenți și masteranzi ai Universității Valahia, dar și din alte centre universitare, reprezentanți ai structurilor specifice din sportul local.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]