19 aprilie 2024
Comunicat Quadra Invest: “SINDICATUL RESPINGE CREȘTERI SALARIALE DE 12%”

Comunicat Quadra Invest: “SINDICATUL RESPINGE CREȘTERI SALARIALE DE 12%”

foto 2COMUNICAT DE PRESA

NEGOCIERI BLOCATE. ATITUDINEA DE FORȚĂ A SINDICATULUI – 0 REZULTATE

SINDICATUL RESPINGE CREȘTERI SALARIALE DE 12%

Revendicările de tip ”take it or leave it” prezentate de către Sindicatul ”Valahia” blocheaza negocierile pentru incheierea unui contract colectiv de munca la nivelul societății noastre.

La data de 15 iulie 2016, după lungi negocieri inițiate în luna mai a acestui an, Sindicatul a respins ultima propunere a societății noastre privind încheierea contractului colectiv de munca. Oferta cuprindea nu numai creșteri salariale de 12% dar și alte beneficii pentru angajații noștri, parte din ele cuprinse în contractul colectiv anterior și îmbunătățite.

Contrar bună-voinței și deschiderii reprezentanților societății noastre, Sindicatul ”Valahia” menține greva generală.

Suntem pe piața din România încă din anul 1995 și ne mândrim cu o rată neașteptat de mare de stabilitate a angajaților. Colaborarea de până acum a fost ireproșabilă, tocmai pentru am oferit și am acordat permanent condiții superioare față de cele aplicale în industria lemnului. Am manifestat mereu o grijă și am dovedit o responsabilitate socială și, tocmai de aceea, conflictul de muncă în care ne aflăm ne-a luat prin surprindere sub aspectul poziției de forță adoptată. Dialogul social prespune consultare și negociere pe criterii realiste, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul nostru blocând negocierile cu 0 rezultate. Sperăm să se încheie curând altfel vom fi nevoiți să regândim strategia de business pe termen mediu și lung”, Ralph Polko, director general.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial