Compania de Apă Târgoviște, teste pentru punerea în funcțiune a Stației de Epurare Fieni | TargovisteNEWS

Compania de Apă Târgoviște, teste pentru punerea în funcțiune a Stației de Epurare Fieni

staicucatdCompania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa va începe, luni, 27 octombrie 2014, începând cu ora 12.00, testele tehnologice de punere in functiune a instalațiilor Stației de Epurare Fieni, unul dintre obiectivele din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune din POS Mediu.

Acest eveniment reprezintă un bun prilej de a cunoaşte mai bine care sunt beneficiile pe care le implică pe termen mediu şi lung implementarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, prin contractul de lucrări ”Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Pucioasa și Fieni” pentru locuitorii județului deserviți de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița. Stația de Epurare  Fieni este o investiţie deosebit de importantă pentru sănătatea populaţiei și a mediului înconjurător.

La inaugurarea obiectivului vor participa  reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentanți ai Prefecturii Dâmbovita, reprezentanți ai Primăriei Fieni, conducerea și angajati ai CATD, Managerul de Proiect UIP din cadrul CATD și executantul proiectului.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]