29 martie 2024

Compania de Apă Târgoviște se scuză: “Nu livrăm apă murdară la robinet”

apaComunicat de presa

 

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., cu sediul in Targoviste, B-dul. I. C. Bratianu, nr. 50, judetul Dambovita, reprezentata prin Ec. Dumitru Adrian – Director General, Tel. – 0245.614.403; Fax – 0245.611774, in vederea unei corecte informari a populatiei, avand in vedere articolele de presa ale unei publicatii locale conform carora in localitatea Priboiu din nordul judetului Dambovita, s-a constatat de catre mai multi localnici ca apa furnizata de catre societatea noastra nu corespunde din punct de vedere potabil, va aducem la cunostinta ca in aceasta perioada, in cadrul dispeceratului central al S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. nu a fost inregistrata nicio reclamatie privind calitatea apei potabile livrate, nu au fost inregistrate avarii in zona de nord a judetului Dambovita, si nici nu a fost sistata furnizarea cu apa potabila in acea zona.

In urma efectuarii analizelor fizico-chimice si microbiologice ale probelor de apa recoltate, va informam ca apa potabila livrata utilizatorilor de catre S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. este conforma din punct de vedere al indicatorilor fizico – chimici si microbiologi, conform prevederilor Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile.

In vederea preintampinarii producerii unor evenimente negative, in cadrul S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. se continua monitorizarea zilnica a apei potabile, prin prelevarea de probe de apa si analizarea acestora.

 

Cu deosebita consideratie,

 

 

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A.

DIRECTOR GENERAL,

Ec. DUMITRU Adrian

   INTOCMIT,

Cons Jr. CIOCIRLAN Adrian

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial