18 aprilie 2024

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, lămuriri despre avaria majoră de la Moreni

atentieCOMUNICAT DE PRESA

 

Stimati utilizatori din municipiul Moreni,

Ne simtim datori sa furnizam mai multe detalii cu privire la problema tehnica ce a determinat avaria majora care s-a produs vineri, 04.10.2019, in municipiul Moreni.

Vineri, 04.10.2019 in jurul orei 10.00 a avut loc o avarie in municipiul Moreni, pe strada Petrolului, fiind afectata o conducta de legatura, intre conducta de transport Ø500 de pe strada Petrolului si o conducta de distributie Ø180. Prima masura luata a fost izolarea zonei, in sensul ca s-au inchis vanele respective, in urma acestei actiuni fiind afectati de intreruperea serviciului de furnizare a apei o parte din abonatii de pe strada Petrolului, strada 22 Decembrie si cartierul Schela Mare.

S-a intervenit de urgenta pentru remedierea avariei, s-au luat toate masurile ce se impun, iar in zonele afectate s-a distribuit apa cu cisternele Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A.

Sambata, 05.10.2019, s-a produs o noua avarie pe strada Republicii, pe conducta de transport Ø500, conducta ce alimenteaza cu apa municipiul Moreni. S-a procedat la interventia imediata, s-au luat masuri provizorii pentru a reduce pierderile si pentru functionarea la un nivel scazut de presiune, astfel incat sa fie asigurata alimentarea cu apa catre un numar cat mai mare de consumatori. S-a intrerupt alimentarea cu apa catre utilizatorii din urmatoarele zone: strada Petrolului, strada 22 Decembrie, strada Ion Luca Caragiale, strada Industriilor, strada Cricovului, strada Capitan Pantea (partial), cartierul Schela Mare.

Incepand de sambata, 05.10.2019 si pana marti, 08.10.2019, ora 21.00, echipele Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A. au lucrat fara intrerupere pentru repunerea sistemului de alimentare cu apa in stare de functiune.

Pentru remedierea acestei avarii s-a intervenit cu un numar de 4 echipe ale Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A., fiind astfel mobilizati un numar de 20 de salariati ai societatii noastre. In toata aceasta perioada, lucrarile au fost coordonate de catre sefii de formatie, sefii de sectie Moreni si Targoviste, precum si de conducerea Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A. Mai mult decat atat, in intervalul de timp cuprins intre 04.10.2019 – 08.10.2019, inclusiv, catre consumatorii afectati de intreruperea serviciului de alimentare cu apa s-a distribuit apa cu cisternele societatii.

Astazi, 09.10.2019, toti abonatii Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A. de pe raza municipiului Moreni au beneficiat de furnizarea serviciului de alimentare cu apa. Exista posibilitatea ca in mod izolat, unii consumatori sa mai fie afectati, echipele specializate ale Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A. gestionand situatia cu toata responsabilitatea, intervenind pentru restabilirea parametrilor obisnuiti de furnizare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Targoviste Dambovita S.A au luat toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii.

Va multumim pentru intelegere!

 

 

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA S.A.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial