24 aprilie 2024
Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino”, la cele mai înalte standarde de calitate!

Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino”, la cele mai înalte standarde de calitate!

ccantaColegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte se mândreşte cu una dintre cele mai moderne şi dotate clădiri de învăţământ din judeţ!

După doi ani de investiţii şi lucrări intense de modernizare şi reabilitare, proiectul realizat cu bani europeni, dar şi cu sprijinul Primăriei Târgovişte, a fost dus la bun sfârşit.

“Proiectul a început în anul 2012, s-a finalizat în 2013, după demersuri susţinute, fiindcă a avut şi momente de dificultate, anumite disfuncţionalităţi, sincope.

În final a ieşit o şcoală modernă, o şcoală europeană şi lucrul acesta îl confirmă în fiecare zi elevii şi părinţii.

Este o şcoală dotată la standarde europene, în care beneficiem de toate echipamentele de calitate, astfel încât să obţinem rezultate.

Cred că Dumnezeu ne veghează pe toţi şi ne ajută să aducem în faţa copiilor şi a părinţilor o instituţie de foarte bună calitate, care va avea încă multe lucruri de spus în comunitatea târgovişteană”, a mărturisit Gabriela Istrate, directorul C.N. “Constantin Cantacuzino” .

“Finalizăm încă un proiect important, finanţat din fonduri europene, cu o valoare de peste 10 milioane lei.

Profesor fiind, mă bucur să văd cum infrastructura educaţională din Târgovişte se dezvoltă de la o zi la alta”, a precizat şi viceprimarul municipiului, Ciprian Prisăcaru.

“Ne aflăm în faţa unui moment foarte important, inaugurarea unui nou proiect investiţional pe linie de învăţământ.

Preocuparea noastră, a administraţiei locale, continuă pentru educaţie.

Apreciez calitatea lucrărilor şi felicit pe cei care au realizat această lucrare.

Ce fac cadrele didactice în această instituţie de învăţământ reprezintă un drum către visul fiecărui copil”, a subliniat şi viceprimarul Eugen Pătraşcu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial