23 aprilie 2024
Clubul Rotary Târgovişte, donaţie importantă pentru Spitalul Judeţean Târgovişte

Clubul Rotary Târgovişte, donaţie importantă pentru Spitalul Judeţean Târgovişte

Webp.net-resizeimage (3)Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte primeşte o nouă gură de oxigen din partea oamenilor inimoşi. Aparatură medicală de peste 50 de mii de euro, patru ventilatoare și un video-laringoscop pentru examinarea efectelor virusului asupra organismului, a fost donată spitalului de Rotary Club Târgovişte.

Este nevoie, în aceste momente cumplite pentru țară, pentru întreaga umanitate, să dăm dovadă de solidaritate, de unitate, să avem spiritul de într-ajutorare dezvoltat la maximum. Sunt semeni de-ai noștri care au nevoie de sprijin, de suport medical special pentru a putea învinge teribila boală”, spune Adrian George Bîlcan, președintele Rotary Club Târgoviște.

Webp.net-resizeimage (5)Facem pe această cale un apel către toate persoanele fizice şi juridice, să se alăture acestei cauze nobile, reamintindu-vă că membrii Rotary Club Târgoviste depun eforturi susținute de peste 20 de ani în comunitatea locală prin multiplele acțiuni umanitare desfășurate, dovedind astfel că suntem oameni de cuvânt, în care puteți avea încredere și că banii merg acolo unde este nevoie.

Dorim ca, în continuare, să ne implicăm în achiziționarea de echipamente specifice (ventilatoare, teste, echipamente de protecție pentru medici – costume specifice, măști, mănuși, viziere…).

Webp.net-resizeimage (4)Vă invităm să fiți alături de noi, o puteți face prin donație individuală în contul RO55 RZBR 0000 0600 0633 2242 sau prin contract de sponsorizare, Rotary Club Târgoviște fiind înregistrată în Registrul Entitatilor din data de 21.11.2019. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să luați legătura cu preşedintele George Adrian Bîlcan – telefon 0723.293.862 sau cu Condrea Bogdan – 0744.504.006″.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial