19 aprilie 2024
Clubul Rizea Wushu continuă seria succeselor! 13 medalii, la loc de cinste!

Clubul Rizea Wushu continuă seria succeselor! 13 medalii, la loc de cinste!

20150228_072357Sala polivalenta din Bucuresti a gazduit Campionatul National de Wushu Kung-fu, unde Clubul Sportiv Rizea Wushu din Targoviste a facut furori cu 16 sportivi talentati:
    1. Matei Cornel Andrei         16 ani          loc 2
    2. Albert Emilian                 15 ani          loc 3
    3. Pencea Alexandra              9 ani             loc  2
    4. Gagiu Daria Elena            9 ani           loc 3
    5. Leasu Alexandru                9 ani              loc 3
    6. Alexandru Costache           6 ani             loc 1
    7. Costache Andrei               11 ani             loc 1
    8. Rosu Mihai                         8 ani             loc 3
    9. Luca Mihail Ene                 7 ani
    10. Barbu Alexandru                9 ani             loc 1
    11. Darius Alberto Petre           9 ani
    12. Tica Mihai                           11 ani          loc 2
    13. Raduta Luis                        7 ani            loc 3
    14. Stoica Stefan                      9 ani
    15. Vlad Dumitru                       11 ani         loc 3
    16. Rizea Constantin                 41 ani        loc 2

20150228_154657

Acestia s-au intors cu 13 medalii, din 16 sportivi participanti, 2 campioni nationali, 5 vicecampioni si 7 medalii de bronz!

“Vreau sa le multumesc parintilor pentru sustinere, intelegere si pentru ca au avut rabdare! Toti sportivii au luptat frumos si au dat tot ce au avut mai bun, dar mai ales faptul ca majoritatea dintre ei sunt la inceput de cariera sportiva si au facut o figura foarte frumoasa! Ne dorim sa ne pregatim din ce in ce mai bine si data viitoare sa ne intoarcem cu rezultate si ai bune! Arbitrii, in unele meciuri au fost subiectivi si nu este corect ceea ce se intampla si se tot repeta de ani buni aceste greseli, avem speranta unei mai bune colaborari si speranta ca arbitrajul pe viitor va fi mai bun, nu face cinste sportivilor si mai ales parintilor care se implica si pierd foarte mult timp cu acesti copii minunati! Clubul Sportiv Rizea Wushu an de an se intoarce de la Campionatele Nationale si Internationale cu rezultate bune si foarte bune! Fara nici un sprijin financiar, acesti copii minunati participa la Campionatele de wushu pe banii parintilor si doresc sa le multumesc pe aceasta cale!”, ne-a declarat Titel Rizea, antrenorul sportivilor.

La campionat a participat si antrenorul sportivilor, care este subofiter in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita si se ocupa cu pregatirea cadrelor militare la orele de educatie fizica si sport, precum si invatarea de procedee de arte martiale!

Jandarmul Rizea Constantin a fost finalist si a castigat medalia de argint la acest campionat national de wushu kung-fu!

Toti sportivii au luptat cu ambitie, optimism si foarte mult curaj!!!

” Am fost foarte multumit de evolutia sportivilor si vom continua sa cucerim noi medalii indiferent cat de greu va fi si indiferent cate obstacole vom avea in calea noastra!    Multumim din suflet domnului Marius Buga pentru implicarea si promovarea artelor martiale chinezesti Wushu Kung-fu in Romania! “, a mai spus maestrul Titel Rizea.

20150301_094325

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial