19 aprilie 2024
Clubul pensionarilor din Târgovişte oferă servicii medicale şi stomatologice GRATUITE!

Clubul pensionarilor din Târgovişte oferă servicii medicale şi stomatologice GRATUITE!

club„Marcăm finalizarea primului club al pensionarilor din municipiul Târgovişte. Investiţia şi acest club sunt dedicate seniorilor. Este numai primul dintr-o serie pe care noi vrem să o realizăm în municipiul Târgovişte, astfel încât în fiecare cartier să avem o asemenea investiţie în viitor.

Clubul pensionarilor din municipiul Târgovişte este un proiect pilot, pe care Primăria Târgovişte reuşeşte să-l ducă la bun sfârşit. Valoarea investiţiei este de 440.000 lei. Este o investiţie făcută prin schimbarea destinaţiei unei foste centrale termice şi rezolvăm astfel două probleme, una legată de faptul că aceste centrale termice sunt în acest moment nişte zone insalubre şi vrem ca în perioada următoare cât mai multe asemenea puncte termice să fie transformate şi să le dăm o altă destinaţie, fie de club al pensionarilor, vom avea şi o sală de atletică grea în centrul municipiului Târgovişte, cele care nu mai pot rămâne în picioare vor fi transformate în parcări sau în locuri de joacă pentru copii.

club1Vrem ca în următorii doi-trei ani să rezolvăm această problemă în municipiul Târgovişte. Clubul pensionarilor nu reprezintă numai un loc generos ca şi suprafaţă în care pensionarii îşi pot petrece timpul liber, este şi un spaţiu unde sunt acordate servicii medicale primare şi servicii stomatologice, de asemenea gratuite.

Capacitatea acestui club este de 90 de persoane, vrem ca următorul club pe care îl facem să fie puţin mai mare, dar eu cred că şi aici oferim condiţii foarte bune. Clubul pensionarilor din municipiul Târgovişte se adresează tuturor pensionarilor târgovişteni, indiferent de cuantumul veniturilor şi vine să se alăture unui complex de măsuri pe care Primăria Târgovişte le-a luat anul trecut şi le ia şi anul acesta, pentru a veni în sprijinul pensionarilor, mă refer la facilităţile pentru mijlocul de transport în comun, la scutirea de impozite pentru persoanele cu venituri sub nivelul salariului minim pe economie, măsură care este în premieră la nivelul municipiului”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

club2„Mă bucur că într-un moment cu semnificaţie religioasă deosebită inaugurăm un obiectiv de investiţii de care Târgoviştea avea nevoie. Îl felicit pe primar şi îi felicit şi pe consilierii locali pentru faptul că au avut această iniţiativă, pentru faptul că au finalizat acest obiectiv de investiţii într-un termen foarte scurt.

Câteva dintre măsurile luate de Cristian Stan arată că este un primar apropiat şi dedicat categoriilor sociale cele mai vulnerabile. Reducerea de impozite practicată în Târgovişte de un an de zile, acordarea de facilităţi pentru transportul public, realizarea acestui club al pensionarilor fac parte dintr-o serie de măsuri prin care administraţia actuală încearcă să fie mai aproape de oameni.

Asta arată că Cristian Stan nu este doar un primar, este un primar social democrat, cu convingeri puternice şi un om care aplică practic ceea ce spunem la modul doctrinar general. Cred că trebuie continuat acest proiect, intenţia de a realiza în fiecare cartier un asemenea club este foarte bine venită.

Şi Consiliul Judeţean a preluat o fostă centrală termică unde vom realiza o bibliotecă de cartier. Dacă creăm asemenea lucruri pentru tineri şi pentru cei de vârsta a doua, sunt convins că ne facem, într-un fel, datoria faţă de cetăţenii care ne-au ales. Să fie într-un ceas bun.

Urez beneficiarilor să se bucure de condiţii foarte bune aici şi, pe măsură ce vedem cum funcţionează anumite lucruri, vom veni cu lucruri suplimentare, care să satisfacă mai multe aşteptări”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial