CLIPE DE GROAZĂ! Bătrână jefuită ziua-n amiaza mare! “A zis că-mi taie beregata!” | TargovisteNEWS

CLIPE DE GROAZĂ! Bătrână jefuită ziua-n amiaza mare! “A zis că-mi taie beregata!”

A fost la un pas de moarte ziua, in amiaza mare, in propria casa. O batrana de 76 de ani din Targoviste s-a trezit atacata de un necunoascut care, dupa ce i-a pus cutitul la gat, i-a luat toti banii ce-i pusese cu greu de-o parte.

Era inca ziua afara si batrana croseta linistita in dormitor cand pe usa a intrat un necunoscut. Voia, chipurile, sa-i vanda oale. Dar cand a vazut ca-i singura, a scos cutitul. “El era cu un cutit in mama, ma impinge, banii!!! In antreul meu m-a tarat, a zis ca-mi taie beregata”, le-a declarat reporterilor sock.ro Lina Stanel, victima. Dupa amenintarea cu cutitul, individul a dus-o pe femeie unde avea banii si i-a luat toti cei 2500 de lei. Erau banii de parastas pentru defunctul ei sot. Vecinele au chemat politistii, iar oamenii legi spun ca au deja un cerc de suspecti.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]