23 aprilie 2024
Cititorii targovistenews.ro trag un semnal de alarmă! Parcarea de la 1 Mai, la cheremul taximetriştilor la negru?!

Cititorii targovistenews.ro trag un semnal de alarmă! Parcarea de la 1 Mai, la cheremul taximetriştilor la negru?!

parcare1mai“Buna ziua!
Vreau sa va semnalez un fapt care se petrece in ultima vreme in parcarea de la Piata 1 Mai din Targoviste.
Un sfert din parcare este ocupata de cei care isi faceau veacul la praktiker si efectuau transport de persoane cu masini proprietate personala.
Se pare ca acum nu mai gasim usor locuri de parcare pentru ca indivizii s-au mutat la piata. Nu asta ar fi problema, ca e parcarea destul de mare, chiar daca deranjeaza prezenta lor, mai ales ca stau printre masini, pe care le folosesc pe post de rezematoare, ori nu ai loc sa parchezi de ei pentru ca nu se deplaseaza o juma de metru macar pe propriile picioare.
Astazi mi s-a intamplat sa ma blocheze unul dintre acesti indivizi cu masina lui. NU aveam cum sa mai ies deloc, m-au vazut ca merg la masina si au inceput sa rada. Am claxonat, nu au reactionat.
M-am dat jos din masina si am strigat la ei. Abia atunci soferul a catadicsit sa-si mute dacia, nu inainte de a-si face toti un numar de ranjete, ironii despre ritmul de deplasare al soferului si calitatea masinii sale.
Mi se pare absurd sa trec prin asa ceva, iar politia sa inchida ochii de parca legea e facuta in acea parcare de acei indivizi. Politia trece frecvent pe acolo, dar acesti indivizi se simt in largul lor.
Probabil ca sunt mana in mana cu politistii pentru ca altfel nu-mi explic situatia”, ne-a semnalat un cititor pe adresa redactiei – office@targovistenews.ro
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial