29 martie 2024

CIRC ŞI PANARAMĂ în camera de gardă a Spitalului din Găeşti! O biciclistă cu alcoolemie de 0,72 a făcut şou cu medicii şi cu poliţiştii!

betiva5O biciclista dintr-un sat din Dambovita a facut spectacol in camera de garda a spitalului orasenesc din Gaesti!

Femeia, de 34 de ani, a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe bicicleta. Initial, le-a spus politistilor si doctorilor ca ar fi fost victima unui accident de circulatie si ca ar fi dat o masina peste ea.

betiva2Investigatorii au aflat insa destul de repede ca povestea relatata de biciclista nu era adevarata si ca fapt s-a autoaccidentat din cauza alcoolului pe care il bause.

betiva1Nu mica le-a fost mirarea agentilor cand au testat-o cu aparatul etilotest, care a aratat ca avea o alcoolemie de 0,72 alcool pur in aerul expirat…

betiva6Tanara este mama a patru copii. Printre lacrimi si suspine, le-a marturisit politistilor si doctorilor ca a baut sa isi inece amarul.

Este divortata de primul barbat si s-a recasatorit. Numai ca noul sot nu a facut-o sa scape de patima alcoolului, ba dimpotriva…

betiva7“Cu cine ati baut? Aseara cu sotul, azi singura. Si sotul bea? Da. Mult? Da. Mai mult ca dvs? Nu”, ne-a marturist biciclista.

De la comedie putea insa sa se ajuga la o tragedie. Bicicleta pornise, dupa pranz, spre cabinetul medicului de familie, unde voia sa isi vaccineze copila de 7 ani.

Anchetatorii au ramas uluiti cand au aflat ca desi sub influenta alcoolului, femeia si-a luat fata pe bicicleta si a pornit spre dispensar.

betiva3“Si cu fetita pe bicileta? Da. Si ati cazut cu fetita? Fetita nu are nimic. Ce varsta are? 7 ani.

Si nu v-ati temut dupa ce ati baut sa va luati fetita pe bicileta? Nu!

Nu credeti ca e un gest de inconstienta sa plecati bauta pe bicileta? O fi, nu stiu…

I-ati pus viata in primejdie fetitei? Nu… N-are nimic…”, a mai spus biciclista.

betiva4dr. CICIEU BALAMAC, medic Spitalul orăşenesc Găeşti: “Alcoolemia testata de agentul de circulatie a aratat 0, 72 alcool per litru aer respirat, ceea ce denota ca a consumat alcool.

Are un traumatism cranian cu un hematom si un traumatism de clavicula si umar stang”

betivaMartorii care au vazut-o prabusindu-se de pe bicileta se amuza si spun ca nu este pentru prima data cand o vad in asa hal.

“N-are nici pe dracu! Va uimeste? Da, foarte mult! Eu n-as rezista! Bravo ei!”

Politistii au deschis dosar penal pe numele biciclistei pentru vatamare corporala din culpa. Cel mai probabil, la finalizarea anchetei va fi amendata pentru ca a mers beata pe bicicleta si i-a pus viata fiicei ei in pericol.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial