24 aprilie 2024
Ciombi, din Boteni, a dat iar de necaz. Şi-a găsit casa în flăcări. “E răzbunare!”

Ciombi, din Boteni, a dat iar de necaz. Şi-a găsit casa în flăcări. “E răzbunare!”

ciombIncendiu puternic sâmbătă-noapte La Boteni, în Conţeşti. O casă unde locuia un bărbat de 32 de ani a fost mistuită de flăcări.

Omul este convins că focul a fost pus intenţionat de către un tânăr, care îl suspecta că ar avea o relaţie secretă cu soţia lui.

ciomb4Incendiul s-a produs într-o gospodărie aflată la intrarea în satul Boteni. ciomb5Tânărul, care locuieşte cu chirie aici, povesteşte că era plecat într-o vizită când vecinii i-au spus să se întoarcă repede, pentru că i-a luat foc casă.

ciomb6Valentin Leocan, chiriaşul casei arse: “E răzbunare! Eu nu mă aflam acasă, eram la soţie, m-am dus să îi duc o farfurie cu sarmale. Cine îmi vrea răul? Cine m-a prins până acum…”

ciomb3Bărbatul este ferm convins că incendiul ar fi fost provocat de soţul unei femei din sat, după ce acesta ar fi aflat de idila pe care ar fi avut-o cu ea şi l-ar fi ameninţat. Apropiaţii chiriaşului susţin şi ei aceeaşi variantă.

Pompierii au ajuns la faţa locului şi, în cele din urmă, au reuşit stingă focul.

ciomb1Plutonier major Daniel Dumitru Grindes, şef Garda intervenţie Detaşamentul de pompieri Răcari: “Ardea, incendiul se manifestă generalizat, am intervenit cu două autospeciale cu apă de stins incendii”.

ciomb7Din păcate, locuinţă a fost distrusă în totalitate de flăcări. Chiriaşul a rămas fără bunuri şi fără haine.

ciomb2O anchetă urmează să stabilească de la ce au pornit flăcările.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial