Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică | TargovisteNEWS

Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică

elec2Cercetați pentru furt de energie electrică

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari și cei de la Secția nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, în colaborare cu reprezentanţii unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acţiune pe raza localității Ciocănești, pe linia depistării și sancționării persoanelor care sustrag energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cinci imobile erau racordate ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice, prin instalații improvizate.

Pe numele proprietarilor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]