Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică | TargovisteNEWS

Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică

elec2Cercetați pentru furt de energie electrică

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari și cei de la Secția nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, în colaborare cu reprezentanţii unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acţiune pe raza localității Ciocănești, pe linia depistării și sancționării persoanelor care sustrag energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cinci imobile erau racordate ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice, prin instalații improvizate.

Pe numele proprietarilor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]