Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică | TargovisteNEWS

Ciocăneşti – Dosare penale pentru furt de energie electrică

elec2Cercetați pentru furt de energie electrică

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari și cei de la Secția nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, în colaborare cu reprezentanţii unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acţiune pe raza localității Ciocănești, pe linia depistării și sancționării persoanelor care sustrag energie electrică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cinci imobile erau racordate ilegal la rețeaua de furnizare a energiei electrice, prin instalații improvizate.

Pe numele proprietarilor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]