Cinci indivizi au fost reținuți după ce au dat spargeri de peste 300.000 de euro | TargovisteNEWS

Cinci indivizi au fost reținuți după ce au dat spargeri de peste 300.000 de euro

bezd4Cinci indivizi din Dâmboviţa au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore după ce ar fi dat spargeri de peste 300.000 de euro în parcările autostrăzilor din Europa.

Suspecții sunt bănuiți că au furat sute de laptopuri performante, după ce au tăiat prelata unei remorci, pe teritoriul Austriei. Ar mai fi furat țigări din remorca altui tir, dar și electronice.

Iar pe teritoriul Franței sunt cercetați tot pentru furtul dintr-un autocamion a sute de cutii cu pantofi .

La domiciliile celor cercetați, dar și ale unor complici au fost găsite și alte bunuri de valoare despre care anchetatorii cred că provin tot din furturi de pe autostrăzi.

Investigatorii spun că indivizii foloseau o aplicație cu ajutorul căreia scanau bunurile aflate în remorca, iar apoi le dădeau șoferilor cu un spray care provoacă somnolenţă.

Judecătorii au decis să îi cerceteze pe suspecți în stare de libertate.

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]