Cinci elevi din Târgovişte, premiaţi de primărie pentru rezultatele de 10, la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională | TargovisteNEWS

Cinci elevi din Târgovişte, premiaţi de primărie pentru rezultatele de 10, la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională

elevi-prem“Am avut ieri onoarea de a felicita si de a premia 5 elevi targovisteni, care au obtinut o performanta remarcabila la Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureat, sesiunea 2019.
Astfel, Dinu Antonia Teodora, (Colegiul Național „Constantin Carabella”), Forausberger Teodor Andrei (Școala Gimnazială „Coresi”), Bănică Horia Andrei (Școala Gimnazială „Coresi”) și Mănguță Yasmina Maria (Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”) au obținut media 10 la Evaluarea Naționala.
La examenul de Bacalaureat, singura medie de 10 a fost obținută de Stoica Ramona Andreea, eleva la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu.
Felicitari! Ne mandrim cu voi!”, a transmis primarul Cristian Stan.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]