Chinezii, interesaţi de universitatea din Târgovişte | TargovisteNEWS

Chinezii, interesaţi de universitatea din Târgovişte

chiCOMUNICAT DE PRESĂ

Universitatea Valahia” din Târgoviște a primit vizita reprezentanților Asociației Chineze de Prietenie Internațională a Orașelor, condusă de domnul Qing Boming, secretar general. Din delegație a făcut parte și doamna Carol Robertson Lopez, vicepreședinte în Consiliul Director al Sister Cities International, SUA. Au fost vizitate spațiile de învățământ din Campusul universitar și Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară.

Agenda întâlnirii a inclus discuții referitoare la posibile cooperări între Universitatea Valahia” și universități din China, în domeniul academic, cercetare, mobilități.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]