Chindia, singura formație din Liga 1 care nu a primit gol din fază fixă! | TargovisteNEWS

Chindia, singura formație din Liga 1 care nu a primit gol din fază fixă!

Webp.net-resizeimage (1)Viorel Moldovan a reușit un lucru foarte important, să regleze rateurile din apărare, iar echipa care încasa 17 goluri în 8 partide a turnat beton de trei meciuri în fața porții lui Aioani. Chindia este singura formație din Liga 1 care nu a primit gol din fază fixă, încă un plus pentru organizarea defensivă, aici unde „Comisarul” a înțeles că se face diferența la nivel mare. Croită pe un joc ofensiv, vertical și direct pe poartă, Chindia a produs goluri, un fotbal agreabil, însă nu producea și puncte suficiente. Moldovan s-a mai echilibrat la nivelul formulei de start și, iarăși foarte important, nu s-a mai mulțumit cu puțin. Echipa care a călcat în picioare pe Botoșani în Moldova, se poate bate cu oricine, dovadă că a mai făcut o victimă, pe Astra, bifând o victorie super meritată.

Furie ofensivă după pauză

După o primă repriză în care și-a respectat prea mult adversarul, unul cu câteva vedete expirate, Chindia s-a dezlănțuit după pauză, când a aruncat croșee cu nemiluita în direcția giurgiuvenilor. Astra a rezistat pe picioare cât a putut, a fost ținută în viață și de arbitri, așteptând gongul plină de vânătăi. Croșeul decisiv a fost aplicat de moldoveanul Rață (83), care a trimis cu furie către poarta lui Kitanov, un șut deviat de Simion. O deviere ce a făcut dreptate într-o dispută dominată clar de Chindia. Trupa de atac a lui Moldovan a hărțuit fosta campioană a României, lansând dinamită după dinamită spre poarta unui bulgar speriat de asediu. Rață (47), Florea (61), Dumiter (66, 70 – bară) și Neguț (71) au ratat din toate pozițiile, Dumitrașcu a reușit să-i răzbune, însă din ofsaid, după care Chivulete junior a transformat un penalty, în posesie pentru astrali. Remiza era injustă, așa că s-a făcut dreptate la execuția lui Rață, din afara careului. Ce poți să-i mai spui lui Moldovan? Felicitări!

Casetă tehnică

Stadion „Ilie Oană” Ploiești. A marcat: Rață (83). Au arbitrat: Andrei Chivulete – Radu Ghinguleac, Vlad Bârleanu (toți București). Observator FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești). Cartonașe galbene: Bic (58), Aioani (90+1), Pițian (90+2) / Ajayi (33), Tamaș (53), Budescu (90).

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Leca, Neciu – Neguț (74 Ivancic), Rață, Bic, Burlacu (60 Dumitrașcu) – Dumiter, Florea (87 Dudea). Antrenor: Viorel Moldovan.

Astra: Kitanov – Radunovic, Tamaș, Dandea, Graur – Răduț (56 Begue), Crepulja, Simion – Budescu, Tounkara (70 Bruno), Stahl (28 Ajayi). Antrenor: Dan Alexa.

sursa – sportimpact.ro

Foto: Digi Sport

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]