Checul Biologic Activ cu Germeni de Grâu a adus un premiu special studenţilor de la Valahia! | TargovisteNEWS

Checul Biologic Activ cu Germeni de Grâu a adus un premiu special studenţilor de la Valahia!

checCOMUNICAT DE PRESĂ

Sub patronajul Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România, la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, s-a desfășurat, în perioada 2-4 iulie 2017, ediția a VI-a a competiției naționale pentru crearea de produse alimentare inovative  ECOTROPHELIA ROMÂNIA 2017.

Prestația reprezentanților Universității “VALAHIA” din Târgoviște a fost unanim apreciată, echipa VALAHIA C TEAM (formată din studenții Andreea-Viviana Mihai Controlul și securitatea produselor alimentare, anul IV, Cristian-Vlăduț Petrescu Tehnologia prelucrării produselor agricole, anul IV, Diana Pricop și Lidia Denisa Tîrcă Controlul și expertiza alimentelor, master, anul II, coordonată de conf.univ.dr.ing. Elena Bărăscu, conf.univ.dr.ing. Magda Gabriela Bratu și conf.univ.dr.ing. Alexandru Stoica) fiind răsplătită cu un premiu special pentru produsul Chec Biologic Activ cu Germeni de Grâu (Biologically Active Wheat Germs Cake).

BIROUL COMUNICARE, IMAGINE ȘI RELAȚII PUBLICE

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]