19 martie 2024
Centura „Judgement Day”, câştigată de Phoenix Gym Găeşti!

Centura „Judgement Day”, câştigată de Phoenix Gym Găeşti!

dragneEchipa antrenorului Nicu Dragne a mers la Targoviste cu 7 sportivi in vederea participarii la Cupa Judgement Day.

Voicu Florian a luptat la categoria -60 pe stilul K1- meci in care a luptat cu numărul 2 national, un sportiv de la “Florin Ghita”-Ploiesti.  La primul sau meci disputat pentru clubul Phoenix Gym Gaesti, Florian i-a facut fata mult mai experimentatului său adversar, dar a pierdut meciul.

Iulian Marinescu  l-a intalnit in primul meci pe Barbu Mihaita pe care l-a invins cu 3-0 fara sa lupte la capacitate maxima.

Al doilea meci nu a avut loc deoarece sportivul s-a retras de teama. Nu a avut curajul sa-l intalneasca in ring pe Iulian Marinescu.

Meciul numărul 3 l-a avut contra gaesteanului Laurentiu Ionescu, un sportiv foarte puternic pe care Iulian l-a invins prin KO, cu un genunchi asupra plexului.

Finala a disputat-o contra sportivului nr.2 national de la clubul „Florin Ghita”- sportivul care l-a invins pe Voicu in primul meci. A fost o finala foarte tehnica pe care Iulian a castigat-o  cu 3-0.

“In schimb la Tatami pe stilul K1 light Robert si Florin Guraliuc au castigat clar meciurile disputate,  insa, spre surprinderea mea, a antrenorilor care au vazut meciurile, arbitrii au comis grave greseli. Am hotărât să-mi retrag toti sportivii din competitie. Am participat la zeci, sute de competitii in 25 de ani de activitate, dar erori de arbitraj mai mari ca acestea nu am vazut! Asa iti poti pierde un sportiv bun, cu arbitrii ca cei de acolo, care nu au facut altceva decat sa-si bata joc de munca noastra. Centura „Judgement Day” a intrat in patrimoniul clubului gaestean si in Comuna Gura Foii. Dar cea mai mare realizare a noastra este faptul ca Iulian Marinescu este cotat Nr 2 Mondial WAKO. În 2019, la europenele WAKO, sper sa trecem pe primul loc!” a subliniat antrenorul Nicu Dragne.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial