Celebrul pianist Davide Martello a cântat în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei | TargovisteNEWS

Celebrul pianist Davide Martello a cântat în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei

Webp.net-resizeimage-101Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentaţiile susţinute în mai multe zone de conflict din lume, a ajuns, sâmbătă seară, în Piața Victoriei.

Peste 20 de mii de oameni s-au adunat sâmbătă în fața Guvernului, la fix un an de când protestul Diasporei a fost reprimat violent de către jandarmi. Acum, românii s-au adunat pentru a manifesta împotriva corupției, dar și pentru a cere ca vinovații pentru violențele de anul trecut să plătească.

Davide Martello a venit și el, așa cum a promis, și a început să cânte în mijlocul oamenilor.

„Îmi pare rău că trebuie să îmi anulez concertele următoare din Germania. Este un protest mare pe 10 august în Bucureşti împotriva corupţiei din România. Anul trecut, în cadrul unei manifestaţii paşnice similare, poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva propriului popor. Vreau să îi ajut de această dată, astfel încât să se poată ascunde în spatele pianului meu în cazul în care poliţia foloseşte din nou gaze lacrimogene”, anunțase Davide Martello, pe pagina sa de Facebook.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]