25 aprilie 2024

“Cel mai prost proiect implementat în Uniunea Europeană, la Malu cu Flori!”

telemf„Avem o problemă gravă legată de un proiect european. Este vorba despre un proiect de asfaltare a drumurilor de exploataţie agricolă, proiect în valoare de 4.522.346 lei care este realizat cam în proporţie de 40%, iar constructorul SC GECOR din Giurgiu.

Proiectul a fost început în 2013, este lucrat prost, iar astăzi pot spune că au început să lucreze. Până acum nu au lucrat pentru că au existat nişte «negocieri» între beneficiar şi constructor, în prima fază lucrările au fost începute de o altă firmă subcontractată, lucrările au mers bine până la un moment dat, dar cred că acele negocieri între beneficiar şi firmă au stagnat lucrările…

Astăzi lucrările au reînceput şi firma a părut interesată pentru că în primele mele zile de mandat i-am chemat la primărie, împreună cu diriginţii de şantier, cu proiectantul şi la finalul discuţiei mi-au spus că a fost cea mai frumoasă discuţie pe care au avut-o pe acest proiect cu beneficiarul de la începutul lucrărilor.

Problema este că 31 august este ultima zi de depunere a ultimei cereri de plată a ultimei tranşe, deci până la 31 august lucrarea trebuie să fie gata.

Sunt promisiuni verbale că se va lucra, să sperăm că nu acesta va fi proiectul care nu va fi implementat.

Cred că acest proiect concurează undeva la cel mai prost proiect implementat în Uniunea Europeană”, a declarat Constantin Ion, primarul localităţii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial