19 aprilie 2024

VIDEO! Cei 7 tineri din Dâmboviţa, acuzaţi de viol, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Explicaţiile date în instanţă

viold4Cei 7 tineri din Dambovita, acuzati ca acum doua zile, au sechestrat o fata de 16 ani si au violat-o, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Targoviste, dupa ce au analizat probele din acest caz. Suspectii, cu varste intre 18 si 24 de ani, si rudele acestora sustin ca fata ar fi acceptat sa intretina relatii intime cu tinerii, iar acum le-ar cere bani pentru a-si retrage plangerea.

Audierile au durat cateva ore la politia din Targoviste, apoi la Parchetul judetean. Suspectii recunosc ca au intretinut raporturi sexuale cu fata de 16 ani, dar spun ca nu a fost viol, ci relatie liber consimtita.

Medicii legisti au constatat insa ca adolescenta are urme de violenta pe corp. Rudele celor 7 suspecti sustin ca fata le-ar fi contactat si le-ar fi cerut bani ca sa isi retraga acuzatiile.

Cinci dintre suspecti si-au angajat un avocat si cer sa li se faca dreptate. Daca vor fi gasiti vinovati pentru viol si sechestrare, cei 7 tineri risca pedepse cu inchisoarea intre 5 si 12 ani.

Intre timp, fata a ajuns din nou in centrul de plasament, unde este consiliata psihologic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial