24 aprilie 2024
Ce vacanţă neaşteptată au primit copiii de la “Floare de Colț” din Târgoviște

Ce vacanţă neaşteptată au primit copiii de la “Floare de Colț” din Târgoviște

vacantaCOMUNICAT DE PRESĂ

Ca în fiecare an, copiii și tinerii din centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, s-au bucurat și se bucură în continuare de vacanța de vară, participând la tabere, excursii și activități sportive.

Astfel, începând cu data de 31.08.2016 beneficiarii din cadrul Complexului de Servicii Sociale Floare de ColțTârgoviște, vor participa la o tabără la mare.

Tabăra are loc la Agigea și plecarea copiilor și tinerilor din sistemul de protecție a fost posibilă ca urmare a unui parteneriat încheiat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Copiii cu dizabilități din centre au participat la o tabără la mare în perioada 14-19 august 2016, la Eforie Sud, prin intermediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

Pe toată perioada verii au fost organizate excursii la munte, jocuri de echipă, seri tematice și drumeții, sub supravegherea unor coordonatori specializați.

Astfel, pe perioada vacanței, copiii din centrele rezidențiale se distrează, socializează, leagă prietenii, se odihnesc și se pregătesc pentru un nou an școlar.

 

DIRECTOR GENERAL,

ing. Cristiana Bucur

Persoană de contact,

cons. Cerasela Gurgu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial