25 aprilie 2024

Ce sunt creditele rapide (P)

baniCreditele rapide sunt imprumuturi obtinute prin intermediul IFN-urilor (institurii financiare nebancare). Exista si credite rapide oferite de banci, dar in acest caz se numesc “rapide” mai mult din punct de vedere al publicitatii.

Intradevar, sunt banci care ofera credite rapide, dar in acest caz solicitantul trebuie sa indeplineasca cateva conditii, una dintre ele fiind ca sa primeasca salariul la respective banca.

Dupa cum ii spune si numele, un credit rapid solicitat de la un IFN se obtine fara prea multe batai de cap. De cele mai multe ori poti sa primesti banii chiar in ziua in care ai aplicat. Pe langa avantajul timpului, mai are un avantaj ca nu trebuie sa te complici cu multe documente justificative a veniturilor tare. De exemplu Simplu Credit ofera credite rapide nebancare.

Aceste imprumuturi rapide au atat avantaje, cat si dezavantaje. Daca despre avantaje am vorbit in randurile anterioare, trebuie sa mentionez si dezavantajele. Unul dintre ele este ca, in general, nu poti sa obtii o suma mare de bani. Dar asta depinde si de compania la care aplici.

Un alt dezavantaj este dobanda. Pentru un credit rapid o sa ai o rata mai mare decat la un credit de nevoi personale. Insa acesta nu l-as numi neaparat un dezavantaj, pentru ca aceste tipuri de credite au ca scop sa iti ofere bani in situatii extrem de urgente. E normal sa platesti ceva in plus cand ai o situatie urgenta.

Cand spun de situatie urgenta ma refer la o urgenta medicala, o interventie cirurgicala, un accident, o reparative la locuinta care nu poate astepta. Nicidecum sa nu aplici pentru un credit rapid ca sa-ti cumperi un telefon nou aparut, un televizor sau alte lucruri care nu sunt stringente.

Creditele rapide nu sunt pentru asa ceva. Iar daca o sa folosesti banii in acest scop, cu siguranta ca o sa-ti ingreunezi si mai mult situatia ta financiara.

Oamenii nu vad intotdeauna cu ochi buni aceste credite, dar in realitate nu e chiar asa. Daca se folosesc in scopuri bine intemeiate, nu e nimic rau. Poate nu intotdeauna ai un prieten sau o cunostinta ce te poate ajuta intr-un timp foarte scurt cu o anumuta suma de bani.

Acelasi lucru il poti face si cand ai o firma. Poti aplica pentru un credit IMM pe www.simplucredit.ro/finantare-companii. Nu are rost sa te incurci cu personae dubioase dornice sa te ajute cu bani. Aplici online pentru suma dorita si iei banii foarte repede. Simplu, rapid si usor. Fara acte si alte complicatii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial